perjantai 11. maaliskuuta 2011

Afrikkalainen possupata


Söin tanään aivan ihastuttavan makuista possupataa.

Poikani laittoi afrikkalaista possupataa illalliseksi ja tarjosi sitä kuskusin kanssa. Lisukkeeksi oli naan-leipää, ja turkkilaista jugurttia suun poltteen helpottamiseksi. Kyllä siinä miniäkin hääräsi.
Kuva ei ole omani vaan possupediasta.


Ruoka ei kuitenkaan ollut valtavan vahvaa. Tuota chiliä voi kyllä vähentää jos ei tykkää kovin tulisesta ruuasta.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ohje ja ei ihme,että maistui.Kuskusia laitan silloin tällöin itsekin,pidän siitä enemmän kuin riisistä.

    VastaaPoista
  2. Joo, kuskus on hyvää, ja tosi nopea ja helppo laittaa, veden kiehautus, kattila liedeltä, kuskus sekaan ja kahden minuutin päästä se on valmis!

    Ihana joskus tulla valmiiseen ruokapöytään!

    VastaaPoista