lauantai 7. joulukuuta 2013

Kenguru

Tultiin torstaina pojan kanssa Ahvenanmaalle hakemaan tavaroita täällä olevasta talosta, ja samalla siivotaan, kierrätetään ja heitetään tavaraa myös kaatopaikalle.

Nyt on siis tehty kaksi täyttä työpäivää ja yksi puolikas (torstai).

Kengurupihvi ja bearnaise-kastike. Lohkoperunat eivät
mahtuneet kuvaan. 
Joimme itsenäisyyden kunniaksi glögit eilen illalla ja tänään ajattelimme, että olemme ansainneet hyvän ravintolaillallisen. Joten lähdimme syömään Dinos Bar & Grill-nimiseen ravintolaan. Se on sopivan rokki paikka meille molemmille. Sisustus on musta, ja seinillä on kuvia edesmenneistä rokin legendoista.

Olemme ennenkin käyneet Dino's Bar & Grillissä, ja sinne mentiin myös nyt, koska tiesimme, että siellä ei voi pettyä ruuan suhteen.

Ruokalistalla olikin uusi ruoka, eli kengurupihvi. Me molemmat tilasimme sen. Ja minä otin lohkoperunat lisukkeeksi, sekä bearnaise-kastiketta. Lohkoperunat oli tehty ravintolassa jättikokoisista perunoista.

Baarin puoli
Kysyin tarjoilijalta ensin, minkä tyyppistä lihaa kengurun liha on ja hän sanoi, että se muistuttaa paljon naudanlihaa, joten ajattelin että bearnaise-kastike sopisi siihen. Ja niin sopikin! Poika otti pippurikastikkeen, ja sekin oli hyvää, maistoin.  Liha oli hienompisyistä kuin naudanfilee.

Ruoka oli todella hyvää eikä se maksanut enempää kuin naudan sisäfileepihvikään. Juomaksi otimme keskioluen. Se jäikin ainoaksi juomaksi, olimme autolla liikkeellä, joten uskalsimme juoda keskarin.

Rokin legendojen kuvia seinillä. 
Nyt kotona lämmitettiin taas glögiä. Huomenna pakataan vielä tavaroita, maanantaina sitten siivotaan, ja tiistaina pakataan peräkärry ja auto ja lähdetään takaisin mantereelle.

Onpa nyt sitten maistettu kengurun lihaakin!




Tässä taitaa olla Albert Järvinenkin tuossa oikealla alhaalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti