maanantai 14. marraskuuta 2016

Kinkkupannari


Näin tänään jossakin kinkkupannariohjeen. Luultavasti löysin sen Lidlin sivulta FB:stä, koska kävin siellä tänään.

Koska en keksinyt muuta ruokaa, niin tein sellaisen.

Kotona ei tietenkään ollut kaikkia aineksia, kuten tavallista, joten taas jouduin improvisoimaan!

Esim. purjo, Italiamo Grana Padano-juusto, smetana, ruohosipuli ja Schwartzwaldin kinkku puuttuivat.

Minulla oli kyllä palvikylkeä pekonin ja Schwartzwaldin kinkun sijasta käytettäväksi sekä tavallista Edam-juustoa Italiamo Grana Padanon sijaan, ja purjon tilalle tavallista keltasipulia.

En edes halunnut smetanaa ruuan päälle, siivutin sen sijaan ruuan viereen paljon tuorekurkkua, ja siihen päälle fetakuutioita oliiviöljyssä sekä muutaman öljyssä lilluvan mustan ja vihreän oliivin, kastikkeeksi kurkun päälle hiukan öljyä fetapurkista. Fetakuutioita olisi kyllä voinut laittaa tuohon taikinan sekaankin, en vain hoksannut.

Käytin eräältä ruotsalaiselta työnantajaltani joululahjaksi saamaani syvää valurautapannua paistoastiana. Se on todella mainio moneen käyttöön.

Tuli hyvää, ja jäi vielä huomiseksikin. Seuraavalla kerralla laitan kyllä yhden kananmunan enemmän, ja hiukan vähemmän vehnäjauhoja, että tulee vähän kuohkeampi koostumus, vaikka ei tässäkään varsinaisesti ollut mitään vikaa.

Kinkkupannari

Eikä postausta ilman koissuja!
Tämän talven ensimmäinen potkupyöräreissu Pimun ja Nallen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti