lauantai 14. kesäkuuta 2014

Dopp-i-kopp

Enpä ole kirjoittanut tänne pitkiin aikoihin. Vain itselle ei oikein huvita laittaa ruokaa.

Tänään kuitenkin tein hyvää ja helppoa ruokaa, eli uusia perunoita, voikastiketta ja paistettuja silakkafileitä.

Minä tykkään laittaa voikastikkeen pieneen astiaan ja käytän seuraavia aineita:




  • voita, (tänään Ingmariinia, ei ollut voita)
  • hiukan perunoiden keittovettä
  • suolaa
  • sipulisilppua (kaupasta löytyi vain punasipulia varsineen, mutta se oli hyvää)
  • valkosipulin kynsi puristettuna (rakastan valkosipulia, ja se sopii tähän tosi hyvin)
Perunat pesen huolellisesti, ja keitän sitten suolavedessä. 

Silakkafileet paneerasin venhäjauhoilla, kun ei ollut ruisjauhoja, ja paistoin rapeiksi. Maistui se niinkin, vaikka ruisjauho on mielestäni paras paneerausjauho.

Olipas namia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti